Home » Online satovi

Online satovi

Opet krećemo online!

Online studio

Kao što već vjerojatno znate,

zbog cijele situacije, na neko vrijeme smo zatvorili vrata studija. S vama ostajemo online 3x tjedno (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 18h putem Zoom-a. Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti pratiti sat uživo, možete pogledati snimku kroz narednih 5 dana i odvježbati kada vama odgovara.

Cijena online paketa je 200kn i vrijedi 30 dana od dana kupnje!
Paket možete kupiti direktno putem Online studija (PayPal!) ili me kontaktirajte mailom pa vam šaljem upute kako uplatiti putem transakcijskog računa!

Ako se odlučite pridružiti, sve što trebate napraviti kako bi imali pristup satovima je:

Odete na Online studio (klik! ). Obavezno se prijavite na “Pogledajte kako izgledaju naši satovi” pritiskom na Klik za prijavu! ili direktno OVDJE! (možete pogledati i snimljene satove ? )

Nakon izvršene uplate, pričekate dok vas ne ubacim u “grupu” live satovi putem Zoom-a. Tamo ćete svaki dan kada imamo sat dobiti link, i kasnije (najvjerojatnije slijedeći dan) i snimku. Idalje se prijavljujete putem aplikacije!

Možete se odlučiti i za drugu opciju, tj. za unaprijed snimljene satove, koja funkcionira na principu mjesečne pretplate. Postupak za prijavu je isti kao i za live satova putem Zoom-, ali ako se odlučite plačati putem računa, svakako mi naglasite da ste se odlučili za mjesčnu pretplatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *