Početna stranica » O nama

Mala Yoga Studio

Studio je otvoren 2016.g, prvobitno na drugoj adresi, Florijanski trg 10. 

Bio je to mali prostor za svega 8 praktikanata, od tuda i ime studija:

Mala na sanskrtu znači vijenac, tako nazivamo i tradicionalne perle koje služe kao pomoć u meditaciji – mala smiruje um i tijelo tako da meditacija može biti smislena i jednostavna.

Ime je ostalo i nakon što je studio našao novi dom, puno veći i preselio na novu adresu, gdje se i danas nalazi.

Mi smo ovdje zbog Vas!

Nije važno da li Vam je ovo:

  • prvi susret s jogom, rado bi počeli, ali niste sigurni kako i od kuda
  • već dulje vrijeme prakticirate jogu doma ili ste se doselili (možda vratili ) u Koprivnicu
  • ste samo u prolazu,

dođite u naš studio gdje ćemo zajednički pronaći sat za Vas i Vaše potrebe :)

 

 

Učitelji

 

Vanina Siuc 

Ja sam osnivačica i učiteljica u Mala Yoga studiju. 

Prvenstveno, uvijek student, neprekidnim školovanjem produbljujem svoje znanje, kako bi bila spremna pomoći svim svojim polaznicima na najbolji mogući način.

Želim Vas potaknuti i inspirirati da prihvatite sebe i svakim danom budete još bolja verzija samih sebe! Da se osnažite iznutra i izvana i živite svoji puni potencijal!

Rođena sam u Zagrebu, od 2010.g po pola godine (sezona) živim u Rovinju gdje radim kao dizajnerica nakita od srebra. 2016.g selim sa suprugom u Koprivnicu, koja nas je  oduševila i više nego smo mogli zamisliti, ovo je naš dom. 

Prvu obuku za učitelja joge završavam 2014.g u Gaia yoga school, pod vodstvom Sandre Đ. Bianco i Toma Richtera (RYT200), gdje dalje nastavljam edukaciju usporedno sa edukacijom u Sangha yogi kod Snježane Nine Vukas, gdje  prvo završavam obuku yoge za trudnice (RPYT90), a 2020.g. završavam svoju naprednu 300 satnu edukaciju (RYT500). Uz to, educiram se svakodnevno kroz razne radionice i edukacije za yoga učitelje.

Novi dodatak u mom putu učenja je još jedan RYT200 LYT Yoge (program osmišljen od fizikalne terapeutkinje specijalizirane za neurorazvojnu rehabilitaciju)!

 

 

 

 

Ana Škvarić

Ana Škvarić rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovnu i srednju školu, studij povijesti umjetnosti i komparativne književnosti, a kasnije i bibliotekarstva. U Koprivnici živi od 2007. godine.
Jogu je otkrila u Koprivnici, u prvom malenom studiju Vanine Siuc, zaljubila se u vinyasa praksu već na prvom satu i već nekoliko godina joga je u svojim brojnim oblicima sastavni dio njezina života. 
U ljeto 2020. upisuje teacher training u Spanda Institute učiteljice Nine Vukas, a u svibnju 2021. postaje certificirana učiteljica spanda vinyasa joge (RYT200).
Spanda vinyasa joga stil je koji spaja pokret i dah, namjeru, snagu i simboliku 5 elemenata u jedinstvenu praksu koja osnažuje, opušta i uči nas kako da slušamo vlastito tijelo, koristimo ga na način koji rehabilitira fizički i mentalni aspekt, prepoznajemo senzacije i uspješnije se nosimo s izazovima svakodnevice. 
 
U studiju Mala Yoga Ana vodi satove nidre i restorativne joge.