Početna stranica » Raspored i cijene

Od 30.08. vraćamo uobičajeni raspored! Mjesta su ograničena pa rezervirajte svoje mjesto na prostirci na vrijeme! 

Svi paketi vrijede uobičajenih 30 dana.

Za detalje o rezervacijama, više saznajte OVDJE

Raspored 

PONEDJELJAK

UTORAK

SRIJEDA

ČETVRTAK

PETAK

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

18:15
ABC
sat za početnike

18:15
BASIC FLOW
Level 1

18:15

ABC

sat za početnike


18:15
BASIC FLOW
Level 1

               19:45                         STRESS REALISE     all level

je energizirajuća vinyasa zasnovana na osnaživanju centra koju je kreirala fizikalna terapeutkinja Lara Heimann, koja je primjenila vlastitu pozadinu u neurorazvojnoj rehabilitaciji kako bi preusmjerili mozak i ponovno uspostavili optimalne obrasce kretanja kako u yoga preksi tako i za cijeli život.

Specifičnost LYT Metode je ponovno uspostavljanje postularne ravnoteže i priprema vas za kretanje na razne načine.

Krečite se bolje ZA ŽIVOT i na djelotvoran i učinkovit način zapalite svoje tijelo i um. Pojačajte energiju s ovom poletnom i izazovnom praksom na svim razinama. To je energična i prije svega, zabavna praksa sa naglaskom na centru!

ABC

Satovi prilagođeni početnicima. Puno pažnje posvećujemo dahu i spajanju daha i pokreta. Ovaj sat je dinamičan, ali ne i intenzivan i brz, dajemo puno uputa i puno pažnje posvećujemo upravo tome da svaki pokret prilagodimo svakom polazniku! Ako ste oduvijek htjeli isprobati neki od satova, a ovo vam je ujedno i prvi susret s yogom, ovo je pravi sat za vas!

Basic Flow

Radi se o nešto naprednijem satu (osnove smo prošli, sada već možemo krenuti dalje istraživati) sa svim osnovnim elementima: meditacija, vježbe disanja, malo dinamičniji pokret, krećemo koristiti sve strane prostirke i dodajemo naprednije pokrete sa osnovnim asanama od kojih gradimo praksu dalje. 

Vinyasa

Dinamičan sat za praktikante koji već poznaju svoje tijelo i mogučnosti. Ako ste željni duboke povezanosti sa umom i tijelom, intenzivnijih tranzicija, ovo je sat za vas! Imamo slobodu za sigurnijim, pametnijim i još više svjesnim obrascima kretanja. Koristimo slobodu u kretanju kako bi potaknuli ravnotežu i dobrobit za tijelo i um!

Slow flow

Integracija meditacije, filozofije, pranayame i pokreta. .Ovo je vrlo nježan sat koji objedinjuje sve elemente yoga prakse na mekan i nježan način. Pimjeren je i početnicima. Ako vam treba nježan uvod u vikend, ovo je pravi sat za vas!

Prenatal

Prenatal je sat namjenjen trudnicama (i svima koji se tako osjećaju 🙂 )

Ako planirate trudnoću, trudni ste ili ste nedavno rodili (prije manje od 6-12 mjeseci) ovo je idealan sat za vas ( i vašu bebu ).

Stress release

Sat koji je kombinacija yoga nidre (uboko opuštajuća i iscjeljujuća praksa u kojoj isključujete sva osjetila osim sluha ( a na trenutke i to). Praksa koja Vas oslobađa stresa, fizičke i mentalne napetosti, pomaže  promjeniti naučene negativne obrazasce ponašanja i doprinosi samoiscjeljenju.), restorativ yoge i vježbi za stopala. Ništa teško ni zahtjevno, samo da malo probudimo prstiće, osvijestimo kako stojimo i kako gazimo!
Satovi nidre i restorative satovi će se izmenjivati, o čemu ćete uvijek biti obaviješteni unaprijed. Cape ćemo razgibavati na svakom satu. 
Ovaj sat je namijenjen svima, bez obzira na prethodno poznavanje yoge!

Savršen uvod u radni tjedan! Nakon (napornog i stresnog) ponedjeljka, malo relaksacije kako bi mogli nastaviti sa svim obavezama koje su pred Vama!

Cjene paketa:

Svi paketi vrijede 30 dana od dana kupnje!

prvi dolazak………………………………….besplatno

drop in…………………………………………………….40 kn

4 dolaska……………………………………………..160 kn

6 dolaska……………………………………………..190 kn/170*

8 dalaska……………………………………………..220 kn/200*

12 dolazaka…………………………………………270 kn/240*

UNL (neograničeno)……………………………300 kn/270*

INDIVIDUALNI TERMIN…………………….150kn (1 termin u trajanju 90 min)

*popust za učenike, nezaposlene i umirovljenike