Would you like to start yoga, but you are afraid that yoga is reserved only for extremely flexible people without health problems?

Regardless of popular belief, in yoga studios, especially in Mala Yoga, the picture is not like that! If you want to find mental peace, learn to deal with stressful situations, strengthen and exercise the body, achieve stability and flexibility, reduce back pain, work on better body posture or in one word, find balance and unite mind and body, you have come to the right place !

U Maloj yogi posebnu pažnju posvećujemo pravilnoj posturi, osnaživanju dubokih mišića centra ( ne, ne mislimo na trbušne mišiće ;) ) i pronalaženju unutarnjeg mira kako bi se lakše i svjesnije nosili sa svakodnevicom i svime što nam život nosi.

Each of us is unique!

Whether you choose one of the group classes or opt for a private class (1 on 1), we always try to approach you individually and find the right solution for you and your needs. 

We avoid aesthetic approach and alignment, and we try to respect differences and approach each student through a functional model.

  1. you have problems with your spine
  2. you have problems with your knees
  3. you sit a lot and you need to move in all directions and strengthen the deep core muscles that keep you in optimal posture?

You are planning a pregnancy, you are pregnant or you have recently given birth?

We have a program for you too, prenatal yoga is a modified practice that helps you to 

  • connect deep with your baby
  • reduce anxiety and fears that may arise
  • prepare the body for the great changes that lie ahead, but also for a childbirth
  • reduces insomnia
  • reduce back pain, improve digestion and
  • overall feeling better and do everything you can to make both you and your baby enjoy this time ahead of you

Što naši polaznici kažu o nama:

Vesna R.

Vesna R.

Prvi put sam za studio Mala Yoga čula preko prijateljice koja je znala da želim vježbati jogu, ali od početka, jer sam totalni neznalica. Prvi sat na koji sam došla, oduševila me Vanina sa svojim tnanjem, mirnim glasom, objašnjavanjem disanja, poza i aktiviranjrm cora (stisni ko da ti se p.š.i ;P) ), a i danas se brine za moje pravilno izvođenje poza te na neke ozljede koje me prate još od prije, Nakon svakog sata napredujem sve više i više, ali yoginu Vaninu ne mijenjam!

Maja A.

Maja A.

Oduvijek mi je bila želja isprobati yogu. Nakon što sam slučajno preko Faceboooka naišla na oglas MalaYoga odlučila sam krenuti i poduzeti nešto oko problema sa kralježnicom. Već nakon prvog dolaska sam se zaljubila u yogu i definitivno sam znala da je to bila najbolja odluka. Iako zahtjevni treninzi za početnika koji se dosad prvi puta susreo sa yogom, bila sam oduševljena time što je svaki trening drugačiji, što ima puno modifikacija koje se mogu prilagoditi svakome, a opet sa svrhom da napraviš svaku poziciju i ništa ne preskočiš. Nakon nekih 2 mjeseca redovnih dolazaka sam saznala da sam trudna, pa sam umjesto u napredniju grupu prešla u prenatal grupu. :) Samim time bilo mi je drago jer nisam prestala vježbati yogu, nego samo malo prilagodila treninge trenutnom stanju. Moje prenatal iskustvo je također bilo iznenađujuće, jer prema svim predrasudama, trudnice mogu puno toga. Taj mir, opuštenost i prije svega povezanost sa bebom tokom prakticiranja yoge je nevjerovatno, a poletnost poslije svakog treninga i tokom cijele trudnoće je nešto što mogu samo pohvaliti. U mom slučaju nije bilo nikakvih bolova, dapače čini mi se da sam imala čak i više energije. Nakon što mi je stigla moja mala yoga girl i malo porasla, jedva sam čekala vratiti se natrag na yogu. Sad napokon od svih grupa koje sam prošla (stigla i u napredniju ;) ) sa oduševljenjem mogu reći da probleme sa kralježnicom držim pod kontrolom, i što je najbitnije UŽIVAM! P.S. i imam najbolju učiteljicu yoge! ;)