Home » About

Mala Yoga Studio

The studio was opened in 2016, originally at a different address, Florijanski trg 10. 

It was a small space for only 8 practitioners, hence the name of the studio:

Mala in Sanskrit means wreath, mala is also traditional beads that helps in meditation - mala calms the mind and body so that meditation can be meaningful and simple. In Croatian it means small.

The name remained even after the studio found a new home, much larger and moved to a new address, where it is still located today.

We are here for you!

It doesn't matter if this is:

  • first encounter with yoga, you would love to start, but you are not sure how and from where
  • you have been practicing yoga at home for a long time or you have moved (maybe returned) to Koprivnica
  • you're just passing through,

dođite u naš studio gdje ćemo zajednički pronaći sat za Vas i Vaše potrebe :)

 

 

Učitelji

 

Vanina Siuc 

I am the founder and teacher at Mala Yoga Studio. 

Primarily, always a student, by continuous learning, I deepen my knowledge, to be ready to help all my students in the best possible way.

I want to encourage and inspire you to accept yourself and be an even better version of yourself every day! To empower yourself inside and out and live your full potential!

I was born in Zagreb, since 2010 I have been living in Rovinj for half a year (season), where I work as a silver jewelry designer. In 2016, I moved with my husband to Koprivnica, which delighted us and more than we could have imagined, this is our home. 

Prvu obuku za učitelja joge završavam 2014.g u Gaia yoga school, pod vodstvom Sandre Đ. Bianco i Toma Richtera (RYT200), gdje dalje nastavljam edukaciju usporedno sa edukacijom u Sangha yogi kod Snježane Nine Vukas, gdje  prvo završavam obuku yoge za trudnice (RPYT90), a 2020.g. završavam svoju naprednu 300 satnu edukaciju (RYT500). Uz to, educiram se svakodnevno kroz razne radionice i edukacije za yoga učitelje.

Novi dodatak u mom putu učenja je još jedan RYT200 LYT Yoge (program osmišljen od fizikalne terapeutkinje specijalizirane za neurorazvojnu rehabilitaciju)!

 

 

 

 

Ana Škvarić

Ana Škvarić rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovnu i srednju školu, studij povijesti umjetnosti i komparativne književnosti, a kasnije i bibliotekarstva. U Koprivnici živi od 2007. godine.
Jogu je otkrila u Koprivnici, u prvom malenom studiju Vanine Siuc, zaljubila se u vinyasa praksu već na prvom satu i već nekoliko godina joga je u svojim brojnim oblicima sastavni dio njezina života. 
U ljeto 2020. upisuje teacher training u Spanda Institute učiteljice Nine Vukas, a u svibnju 2021. postaje certificirana učiteljica spanda vinyasa joge (RYT200).
Spanda vinyasa joga stil je koji spaja pokret i dah, namjeru, snagu i simboliku 5 elemenata u jedinstvenu praksu koja osnažuje, opušta i uči nas kako da slušamo vlastito tijelo, koristimo ga na način koji rehabilitira fizički i mentalni aspekt, prepoznajemo senzacije i uspješnije se nosimo s izazovima svakodnevice. 
 
U studiju Mala Yoga Ana vodi satove nidre i restorativne joge.