Home » Schedule and pricing

je energizirajuća vinyasa zasnovana na osnaživanju centra koju je kreirala fizikalna terapeutkinja Lara Heimann, koja je primjenila vlastitu pozadinu u neurorazvojnoj rehabilitaciji kako bi preusmjerili mozak i ponovno uspostavili optimalne obrasce kretanja kako u yoga preksi tako i za cijeli život.

Specifičnost LYT Metode je ponovno uspostavljanje postularne ravnoteže i priprema vas za kretanje na razne načine.

Krečite se bolje ZA ŽIVOT i na djelotvoran i učinkovit način zapalite svoje tijelo i um. Pojačajte energiju s ovom poletnom i izazovnom praksom na svim razinama. To je energična i prije svega, zabavna praksa sa naglaskom na centru!

ABC

Classes for beginners. We pay a lot of attention to breath and the combination of breath and movement. This lesson is dynamic, but not intense and fast, we give a lot of instructions and pay a lot of attention to adapting every movement to every student! If you have always wanted to try one of the classes, and this is also your first encounter with yoga, this is the right class for you!

Basic Flow

Radi se o nešto naprednijem satu (osnove smo prošli, sada već možemo krenuti dalje istraživati) sa svim osnovnim elementima: meditacija, vježbe disanja, malo dinamičniji pokret, krećemo koristiti sve strane prostirke i dodajemo naprednije pokrete sa osnovnim asanama od kojih gradimo praksu dalje. 

Vinyasa

Dinamičan sat za praktikante koji već poznaju svoje tijelo i mogučnosti. Ako ste željni duboke povezanosti sa umom i tijelom, intenzivnijih tranzicija, ovo je sat za vas! Imamo slobodu za sigurnijim, pametnijim i još više svjesnim obrascima kretanja. Koristimo slobodu u kretanju kako bi potaknuli ravnotežu i dobrobit za tijelo i um!

Slow flow

Integration of meditation, philosophy, pranayama and movement. .This is a very gentle class with combines of all the elements of yoga practice in a soft and gentle way. It is also suitable for beginners. If you need a gentle introduction to the weekend, this is the right class for you!

Prenatal

Prenatal je sat namjenjen trudnicama (i svima koji se tako osjećaju 🙂 )

If you are planning a pregnancy, are pregnant or have recently given birth (less than 6-12 months ago) this is the ideal class for you (and your baby) ).

Stress release

Sat koji je kombinacija yoga nidre (uboko opuštajuća i iscjeljujuća praksa u kojoj isključujete sva osjetila osim sluha ( a na trenutke i to). Praksa koja Vas oslobađa stresa, fizičke i mentalne napetosti, pomaže  promjeniti naučene negativne obrazasce ponašanja i doprinosi samoiscjeljenju.), restorativ yoge i vježbi za stopala. Ništa teško ni zahtjevno, samo da malo probudimo prstiće, osvijestimo kako stojimo i kako gazimo!
Satovi nidre i restorative satovi će se izmenjivati, o čemu ćete uvijek biti obaviješteni unaprijed. Cape ćemo razgibavati na svakom satu. 
Ovaj sat je namijenjen svima, bez obzira na prethodno poznavanje yoge!

Savršen uvod u radni tjedan! Nakon (napornog i stresnog) ponedjeljka, malo relaksacije kako bi mogli nastaviti sa svim obavezama koje su pred Vama!

Svi paketi vrijede uobičajenih 30 dana.

Za detalje o rezervacijama, više saznajte OVDJE

Raspored 

PONEDJELJAK

UTORAK

SRIJEDA

ČETVRTAK

PETAK

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

18:15

ABC

sat za početnike


18:15
BASIC FLOW
Level 1

18:15

ABC

sat za početnike


18:15
BASIC FLOW
Level 1

Package prices:

All packages are valid for 30 days from the date of purchase!

prvi dolazak (na grupni sat)………………………………….besplatno

drop in…………………………………………………….50 kn (6,64€)

4 dolaska……………………………………………..180 kn (23,89€)

6 dolaska……………………………………………..230 kn/210 kn* (30,53€/27,87€*)

8 dalaska……………………………………………..280 kn/250 kn* (37,16€/33,18€*)

12 dolazaka…………………………………………320 kn/290 kn* (42,47€/38,49€*)

UNL (neograničeno)……………………………360 kn/330 kn* (47,48€/43,80€*)

INDIVIDUALNI TERMIN…………………….180kn (1 termin u trajanju 90 min) (23,89€)

* discount for students, unemployed and retirees