Početna stranica » Novosti i događanja

Opet krećemo online!

Online studio

Kao što već vjerojatno znate,

zbog cijele situacije, na neko vrijeme smo zatvorili vrata studija. S vama ostajemo online 3x tjedno (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 18h putem Zoom-a. Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti pratiti sat uživo, možete pogledati snimku kroz narednih 5 dana i odvježbati kada vama odgovara.

Cijena online paketa je 200kn i vrijedi 30 dana od dana kupnje!
Paket možete kupiti direktno putem Online studija (PayPal!) ili me kontaktirajte mailom pa vam šaljem upute kako uplatiti putem transakcijskog računa!

Ako se odlučite pridružiti, sve što trebate napraviti kako bi imali pristup satovima je:

Odete na Online studio (klik! ). Obavezno se prijavite na “Pogledajte kako izgledaju naši satovi” pritiskom na Klik za prijavu! ili direktno OVDJE! (možete pogledati i snimljene satove 😉 )

Nakon izvršene uplate, pričekate dok vas ne ubacim u “grupu” live satovi putem Zoom-a. Tamo ćete svaki dan kada imamo sat dobiti link, i kasnije (najvjerojatnije slijedeći dan) i snimku. Idalje se prijavljujete putem aplikacije!

Možete se odlučiti i za drugu opciju, tj. za unaprijed snimljene satove, koja funkcionira na principu mjesečne pretplate. Postupak za prijavu je isti kao i za live satova putem Zoom-, ali ako se odlučite plačati putem računa, svakako mi naglasite da ste se odlučili za mjesčnu pretplatu.

Za sve satove obavezna je prijava!

Obavezna je prijava za sve satove putem aplikacije Open Client. Za jutarnje satove, prijava je do 21h dan prije.
Aplikaciju Open Client možete ju instalirati putem linka:
za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openclient
za iPhone: https://apps.apple.com/hr/app/open-client/id1478628247?!=hr&fbclid=lwAR2phzWbdQKc2hvJGyEAsKrO9yZEcxKeDtnAbOljX8Mj68nLYsKPDEguUSc 

Tjedan otvorenih vrata!

I ove godine besplatno otvaramo vrata našega studija svim zainteresiranim starim i novim polaznicima!

Od 07.-11.9.2019. možete nam se pridružiti na Tjednu otvorenih vrata i doći na satove koji Vas zanimaju i primjereni su Vašoj fizičkoj spremi. U ponudi su abc satovi za početnike, basic flow/vinyasa za vježbače s prethodnim iskustvom, i slow flow za one koji su željnji od svega po malo (meditacija, filozofija, kretanje i pranayama) i prenatal satovi za buduće mame. Isprobajte i saznajte je li baš joga prava aktivnost za Vas (mi smo sigurni da je…)!
Za sve satove je OBAVEZNA je najava putem aplikacije (android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openclient
za iPhone: https://apps.apple.com/hr/app/open-client/id1478628247?!=hr&fbclid=lwAR2phzWbdQKc2hvJGyEAsKrO9yZEcxKeDtnAbOljX8Mj68nLYsKPDEguUSc ).
Broj mjesta je ograničen pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme ( u slučaju da se neka grupa popuni, max 11 osoba, otvoriti ćemo još termina).
Raspored provjetite OVDJE!

Alma nam se vraća 19.09.

Za sve vas koji već pitate i s nestrpljenjem isčekujete, Alma nam ponovno dolazi 19.09.

Zabilježite datum i prijavite se putem maila, poruke, pozivom ili u studiju kako bi rezervirali svoj termin!

U subotu, 29.08. sat na otvorenom

U subotu u 10h u Mačkovcu ( bivša vojarna), Udruga Šinterice dobra srca u sklopu projekta Tko spasi jedan život spasio je cijeli svijet, organizira sat yoge na otvorenom. Akcija kojoj smo se odmah i sa velikim veseljem odazvali biti će održana sa malim, četveronožnim štičenicima ove udruge.

Sat će biti primjeren svima, od početnika do naprednijih yogija.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju kako bi podržali rad ove hvalevrijedne Udruge i njihovog projekta. Više informacija o samom događaju i link za prijavu možete pronaći OVDJE!

Ljetna stanka!

photo by Isabella Bubola

Od 03.08.- 16.08. studio će biti zatvoren zbog korištenja godišnjeg odmora.

17.08. se ponovno vidimo po ljetnom rasporedu. Uživajte gdje god da se nađete, pridružite se ljetnom challengu kako biste nastavili sa svojom praksom, šaljite nam slike ili video i vidimo se nakon odmora!

U petak, 19.06. obilježavamo Međunarodni dan yoge

Međunarodni dan yoge je 21.06. (u nedjelju), međutim, kako nedjeljom nemamo satove, a većine vas nema zbog produženog vikenda 😉 obilježiti ćemo ga u petak, 19.06. u 17h, ovaj sat je besplatan, ali je i dalje obavezna prijava putem aplikacije!

Vidimo se na prostirkama!

Nutricionistica Alma Bunić ponovno je s nama 20.06.

Alma dolazi 20.06., zadnji put prije jeseni. Iskoristite priliku za pregled biorezonancom i konzultacije, ostalo je još nekoliko mjesta!

Uskoro krećemo s ljetnim rasporedom!

Od 7. mj, krećemo, kao i svake godine s ljetnim, skraćenim rasporedom. cijeli 7 mj smo još s vama, u 8. mj imamo malu pauzu zbog korištenja godišnjeg odmora. Vise informacija uskoro…