Početna stranica » novosti

Novi program za početnike!… uskoro

Ovom prilikom, najavljujemo i novi program za početnike koji je u pripremi, a počinje slijedeće godine.

Radi se o kratkom “tečaju” u trajanju od 8 tjedana (16 dolazaka) na kojem ćete se upoznati sa LYT yogom, svim njenim dobrobitima, ali i pozadini svega (zašto radimo tako kako radimo), krenut ćemo od važnosti pravilne posture preko stabilnosti i mobilnosti da bi na kraju bili spremni bez problema pratiti abc i/ili basic flow satove.

Ovaj program je namjenjen prvenstveno početnicima, ali i svima koji žele saznati zašto iza svake pozicije i tranzicije koju radimo na satovima.

Malo više o samom programu, cijeni i prijavama uskoro…

Za sve satove obavezna je prijava!

Obavezna je prijava za sve satove putem aplikacije Open Client. Za jutarnje satove, prijava je do 21h dan prije.
Aplikaciju Open Client možete ju instalirati putem linka:
za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openclient
za iPhone: https://apps.apple.com/hr/app/open-client/id1478628247?!=hr&fbclid=lwAR2phzWbdQKc2hvJGyEAsKrO9yZEcxKeDtnAbOljX8Mj68nLYsKPDEguUSc 

Prijave i odjave sa satova

Drage yogine i yogiji, podsjećamo da su i dalje obavezne prijave i odjave za satove putem aplikacije.
Za jutarnje satove prijave i odjave su moguće najkasnije do 21 sat prethodnoga dana. U slučaju da se ne odjavite do tog vremena, bit će vam naplaćen dolazak na sat.
Za sve ostale satove odjaviti se možete najkasnije 2 sata prije početka prakse, u protivnom će vaša prijava biti evidentirana kao dolazak.
Molimo vas da se radi lakše i jednostavnije organizacije i eventualnih lista čekanja pridržavate ovih pravila.
Vidimo se na prostirkama! 🧘‍♀️🧘🤸‍♀️🤸‍♂️

 

Tjedan otvorenih vrata!

Kao i svake godine, ponovno otvaramo širom vrata studija za sve naše stare i buduće polaznike! Tjedan otvorenih vrata održat će se od 05.09. – 09.09. po važećem rasporedu koji možete pronaći OVDJE. Zbog ograničenih mjesta, prijava za sve satove je obavezna putem aplikacije Open Client. Ako još nemate aplikaciju, link za iPhone ili za Android možete preuzeti na poveznici. Prijava za jutarnje satove je najkasnije do 21h dan ranije, za sve ostale satove do početka istog, odjava najkasnije 2 sata ranije kako bi omogućili nekom tko je na listi čekanja da stigne doći. Ako više nema mjesta na satu na koji želite doći, slobodno se prijavite na listu čekanja (postupak je isti, samo ste na listi čekanja 😉 ), ako bude potrebe, uvest ćemo dodatne satove.

Krećemo u novu sezonu!

Drage yogine i yogiji,

Naš godišnji je gotov i iako bi mogli još malo uživati, jedva čekamo da vas sve ponovno vidimo na prostirkama!

Za sada krećemo polako, uhodavamo se zajedno s vama pa nam je i raspored još uvijek skrećen. Pratite ga na aplikaciji preko koje se i dalje prijavljujete za sve satove.

Od 9 mj krećemo s proširenim rasporedom i pripremamo vam i još neke nove programe pa budite u toku, pratite objave na Facebooku, Instagramu, ovdje i naš newsletter.

Vidimo se na prostirkama 🧘🏻

Međunarodni dan yoge

Yoga je jedna. Načini na koje se ona prezentira i prakticira danas u svijetu su mnogobrojni. ❤️

𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐢 „𝐌𝐞đ𝐮𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐠𝐞“ (𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐃𝐚𝐲 𝐨𝐟 𝐘𝐨𝐠𝐚) u Hrvatskoj se obilježava od 1. do 21. 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐. U sklopu navedene proslave Veleposlanstvo Indije u RH uz podršku Hrvatskog saveza za yogu i ostalih partnera želi pozvati sve zainteresirane građane da se priključe zajedničkom vježbanju te prezentaciji joge diljem Hrvatske od 1. do 21. lipnja.

I naš studio se priključuje (sada već tradicionalno), obilježavanju Međunarodnog dana yoge zajedno sa @hsy_croatianyogafederation

U petak, 03.06. u 17h imat ćemo malo okupljanje/druženje uz jedan dinamični slijed koji ćemo završiti, umjesto uobičajene savasane, yoga nidrom!

Prijave su poželjne, ali možete i samo doći, ali prijavljeni imaju prednost, ako bude premalo mjesta 😉

Prijaviti se možete putem aplikacije Open Client (kao i za satove) ili putem maila (malayoga.kc@gmail.com)

na 0914938809 (preporuka: WhatsApp ili Viber).

Vidimo se na prostirkama!