Početna stranica » Raspored i cijene

je energizirajuća vinyasa zasnovana na osnaživanju centra koju je kreirala fizikalna terapeutkinja Lara Heimann, koja je primjenila vlastitu pozadinu u neurorazvojnoj rehabilitaciji kako bi preusmjerili mozak i ponovno uspostavili optimalne obrasce kretanja kako u yoga preksi tako i za cijeli život.

Specifičnost LYT Metode je ponovno uspostavljanje postularne ravnoteže i priprema vas za kretanje na razne načine.

Krečite se bolje ZA ŽIVOT i na djelotvoran i učinkovit način zapalite svoje tijelo i um. Pojačajte energiju s ovom poletnom i izazovnom praksom na svim razinama. To je energična i prije svega, zabavna praksa sa naglaskom na centru!

Slow flow

Satovi prilagođeni onima koji su već upoznati s LYT metodom. Puno pažnje posvećujemo dahu i spajanju daha i pokreta. Ovaj sat je dinamičan, ali ne i intenzivan i brz, dajemo puno uputa i puno pažnje posvećujemo upravo tome da svaki pokret prilagodimo svakom polazniku! Ako ste oduvijek htjeli isprobati neki od satova, ovo je pravi sat za vas!

Basic Flow

Radi se o nešto naprednijem satu (osnove smo prošli, sada već možemo krenuti dalje istraživati) sa svim osnovnim elementima: meditacija, vježbe disanja, malo dinamičniji pokret, krećemo koristiti sve strane prostirke i dodajemo naprednije pokrete sa osnovnim asanama od kojih gradimo praksu dalje. 

Vinyasa

Dinamičan sat za praktikante koji već poznaju svoje tijelo i mogučnosti. Ako ste željni duboke povezanosti sa umom i tijelom, intenzivnijih tranzicija, ovo je sat za vas! Imamo slobodu za sigurnijim, pametnijim i još više svjesnim obrascima kretanja. Koristimo slobodu u kretanju kako bi potaknuli ravnotežu i dobrobit za tijelo i um!

 

Prenatal

Prenatal je sat namjenjen trudnicama (i svima koji se tako osjećaju 🙂 )

Ako planirate trudnoću, trudni ste ili ste nedavno rodili (prije manje od 6-12 mjeseci) ovo je idealan sat za vas ( i vašu bebu ).

Stress release

Sat koji je kombinacija yoga nidre (uboko opuštajuća i iscjeljujuća praksa u kojoj isključujete sva osjetila osim sluha ( a na trenutke i to). Praksa koja Vas oslobađa stresa, fizičke i mentalne napetosti, pomaže  promjeniti naučene negativne obrazasce ponašanja i doprinosi samoiscjeljenju.), restorativ yoge i vježbi za stopala. Ništa teško ni zahtjevno, samo da malo probudimo prstiće, osvijestimo kako stojimo i kako gazimo!
Satovi nidre i restorative satovi će se izmenjivati, o čemu ćete uvijek biti obaviješteni unaprijed. Cape ćemo razgibavati na svakom satu. 
Ovaj sat je namijenjen svima, bez obzira na prethodno poznavanje yoge!

Savršen uvod u radni tjedan! Nakon (napornog i stresnog) ponedjeljka, malo relaksacije kako bi mogli nastaviti sa svim obavezama koje su pred Vama!

Svi paketi vrijede uobičajenih 30 dana.

Za detalje o rezervacijama, više saznajte OVDJE

Raspored 

PONEDJELJAK

UTORAK

SRIJEDA

ČETVRTAK

PETAK

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

8:30
JUTARNJA YOGA

all level

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

16:30
VINYASA FLOW
Level 2

18:15

Slow flow

all level


18:15
BASIC FLOW
Level 1

18:15

Slow flow

all level


18:15
BASIC FLOW
Level 1

Cjene paketa:

Svi paketi vrijede 30 dana od dana kupnje!

prvi dolazak (na grupni sat)………………………………….besplatno

drop in………………………………………………….6,60€ (49,73 kn)

4 dolaska……………………………………………..23,80€ (179,32kn)

6 dolaska……………………………………………..30,50€/27,80€* (229,80kn/209,46kn*)

8 dalaska……………………………………………..37,10€/33,10€* (279,53kn/249,39kn*)

12 dolazaka………………………………………….42,40€/38,40€* (319,46kn/289,32kn*)

UNL (neograničeno)…………………………..47,70€/43,80€* (359,40kn/330,00kn*)

INDIVIDUALNI TERMIN……………………23,80€ (1 termin u trajanju 90 min) (179,32kn)

*popust za učenike, nezaposlene i umirovljenike