Početna stranica » Uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na internetskoj stranici www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com. Korištenjem ovih internetskih stranica Korisnik stranice potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanje i uvjetima kupnje. Smatra se da se kupnjom u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Korištenjem ovih internetskih stranica korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nositelj svih prava na Internet stranici www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com je Mala, obrt za poduku i proizvodnju.

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com. Korištenjem Internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com u skladu s njima. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama.

Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom kupnje proizvoda.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com

Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole obrta Mala, te prihvaća da isti nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Obrt Mala zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com. Stoga su Korisnici dužni prije svakog korištenja Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na wwwmalayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com

Korištenje ove Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com isključivo je na odgovornost Korisnika. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj Internetske stranice www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com

Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com Internetskoj stranici. Za nenamjerne greške ne odgovaramo.

Značenje izraza navedenih u općim uvjetima poslovanja

Prodavatelj – Mala, obrt za poduku i proizvodnju, vl. Vanina Siuc, Duga ulica1, Koprivnica
www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com – web stranica u vlasništvu prodavatelja
Kupac – svaka osoba koja je izvršila registraciju svojih podataka i kupila našu uslugu ili proizvod
Korisnik www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com – svaka osoba koja web stranicu www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com koristi u svrhu ostvarivanja kupnje usluga ili proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinoj usluzi ili proizvodu
Korištenje www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com – pristup stranicama www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja kupnje usluge ili korištenja s naših stranica
Online kupnja ili web trgovina– ostvarivanje kupnje naše usluge ili proizvoda putem www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com
Usluge – sve usluge koje su istaknute na www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com, a koje je moguće kupiti putem weba

Web trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji
Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”.

U „košarici” se nalaze sve usluge koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom.

Ako je kupac odabrao kartično plaćanje klik na „Kupi” vodi ga na unos podataka vezanih za plaćanje karticom.

O PRODAJNOM MJESTU
Informacije o obrtu

Žiro račun IBAN kod Zagrebačke banke d.d. Zagreb HR1123600001102887553
Sjedište: Mala, obrt za poduku i proizvodnju, Duga ulica 1, Koprivnica
Adresa elektroničke pošte: info@malayogastudio.com, malayoga.kc@gmail.com
OIB: 35401958060
Vlasnik: Vanina Siuc

Mala, obrt za poduku i proizvodnju, pruža on line satove yoge, meditacije i pranayame, koje vodi Vanina Siuc i ostali gostujući instruktori.

Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusan vježbač, na našoj stranici naći ćete prikladne videe i inspiraciju za vlastito vježbanje.

Nakon što se odlučite za našu mjesečnu ili godišnju članarinu, imat ćete potpun pristup svim našim video sadržajima.

O PROIZVODIMA ILI USLUGAMA
Mala će nastojati osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com

Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da slika u potpunosti odgovara samom proizvodu. Za moguće pogreške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Sve cijene izražene su u valuti Europske unije, eurima (eu). Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Oslobođeno PDV-a temeljem članka 90. Zakona o PDV-u

Mala, obrt za poduku i proizvodnju nudi uslugu prikazivanja videa s različitim načinima vježbanja kod kuće. Nakon registracije, korisnici imaju pristup svim snimljenim video sadržajima. Također, nakon registracije korisnici imaju mogućnost 2 tjedna besplatnog vježbanja kao probni period. Nakon isteka probnog perioda u trajanju od 14 dana, članstvo će se automatski početi naplaćivati mjesečno, ukoliko korisnici ne otkažu članstvo. Da bi korisnik mogao vidjeti krajnji datum svog probnog perioda, potrebno je da pogleda u postavke svog korisničkog računa pod “pretplatu”.

Mjesečna ili godišnja pretplata preko stranice Mala daje svojim korisnicima pristup svim satovima i programima vježbanja.

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našoj web stranici. Isporučitelj proizvoda ponuđenih na stranici www.malayogastidio.com i www.malayogavipmembervault.com je Mala, obrt za poduku i proizvodnju, Duga ulica 1, Koprivnica, a kupac je svaka osoba koja se registrira na našu web stranicu i kupi našu uslugu.

Plaćanje se vrši kreditnim karticama.